Colofon Chemische Feitelijkheden

De actuele encyclopedie over moleculen, mensen, materialen en milieu.

Chemische Feitelijkheden is een naslagwerk over actuele onderwerpen uit de chemie en life sciences en voorziet al ruim dertig jaar onderwijsinstellingen, bedrijven, bibliotheken en andere geïnteresseerden van inhoudelijke achtergrond informatie.

Iedere editie behandelt de nieuwste inzichten over een actueel thema rond moleculen, mensen, materialen en milieu.

Chemische Feitelijkheden is een gezamenlijke uitgave van de KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging) en uitgeverij Vakbladen.com.

Chemischefeitelijkheden.nl bevat inmiddels naslagwerken over ruim 300 onderwerpen.

Vakbladen.com is gelieerd aan de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging , de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie.


UITGEVER

Vakbladen.com
Postbus 19949
2500 CX Den Haag

T: 088 22 66 680
E: beta@mijntijdschrift.com
W: www.vakbladen.com


REDACTIE

Redactiesamenstelling
Erwin Boutsma
Franny Scholte

Redactie en realisatie
Vakbladen.com
Postbus 19949
2500 CX Den Haag
088-2266680

beta@mijntijdschrift.com


ABONNEMENTEN EN SERVICE

Abonnementen kunnen elk moment ingaan. Abonnementen worden automatisch verlengd. Opzeggen is mogelijk tot 1 december van het lopende kalenderjaar (dit is de abonnementsperiode). Genoemde prijzen zijn o.b.v. automatische betaling (acceptgiro: € 2,95 administratiekosten).

Abonnementenservice
088-2266680
beta@mijntijdschrift.com

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

Losse nummers zijn vanaf € 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift. Kijk hier voor meer informatie.

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.